Praktijk voor Klassieke HomeopathieBereikbaarheid en Adresgegevens

Bereikbaarheid


Kampen

Praktijk:
De ingang van de praktijk bevindt zich aan de zijkant van de woning tegenover Uitvaartcentrum Kampen / De Open Hof. Dit is in de Leeghwaterstraat onder de grote eik door.

Lelystraat 53 is een woonhuis, de voordeur hiervan is NIET de praktijkingang. Wilt u alstublieft buiten de tuin om lopen naar de ingang aan de zijkant? De praktijk bevindt zich in de Leeghwaterstraat.

De praktijk is toegankelijk met een rolstoel, maar heeft een zeer krappe doorgang. Het toilet is niet rolstoeltoegankelijk.

Indien u met de auto komt en een navigatiesysteem heeft: laat uzelf naar Leeghwaterstraat 1 in Kampen sturen. Aan het begin van de straat bij het Uitvaartcentrum heeft u daar goede en gratis parkeermogelijkheid. Wanneer u vanaf daar oversteekt, vindt u onder de grote eik de ingang van de praktijk.


Met de bus kunt u uitstappen op de hoek van de Leeghwaterstraat met de Jacob Catsstraat, of aan de Lelystraat op de hoek met de Visseringstraat.


Openingstijden:
De praktijk in Kampen is i.p. geopend van 9 tot 5 uur. De dagen dat ik in Kampen aanwezig ben, zijn wisselend en de hele week door. Voor meer informatie kijkt u verder naar beneden op deze pagina onder 'Aanwezigheid'.

Contact

  • Lelystraat 53
    8265 BB KampenEmmeloord

Praktijk:

De praktijk bevindt zich in het Dr.Jansencentrum. U gaat via de hoofdingang naar de liften. Voor de liften zijn er 2 gangen aan uw linkerhand. De voorste gang volgt u tot de wachtkamer van het priklab. Daar kunt u plaatsnemen. U ziet dan tegenover het lab de ingang van de praktijk.

Komt u met de auto, dan is er een ruime gratis parkeerplaats bij het Dr.Jansencentrum. U parkeert op de grote parkeerplaats.

Met de bus stapt u uit aan de Urkerweg, halte Dr.Jansencentrum.

De praktijk is zeer rolstoeltoegankelijk.


Openingstijden:
De praktijk in Emmeloord is i.p. geopend van 9.15 tot half 5. De dagen dat ik in Emmeloord aanwezig ben, zijn wisselend en de hele week door. Voor meer informatie kijkt u verder naar beneden op deze pagina onder 'Aanwezigheid'.

Contact

  • Urkerweg 1
    8303 BX Emmeloord