Praktijk voor Klassieke HomeopathieBereikbaarheid en Adresgegevens

Bereikbaarheid


Kampen

Praktijk:
De ingang van de praktijk bevindt zich aan de zijkant van de woning tegenover Uitvaartcentrum Kampen / De Open Hof. Dit is in de Leeghwaterstraat onder de grote eik door.

Indien u met de auto komt en een navigatiesysteem heeft: laat uzelf naar Leeghwaterstraat 1 in Kampen sturen. U heeft daar goede parkeermogelijkheid. Wanneer u vanaf daar oversteekt, vindt u onder de grote eik de ingang van de praktijk.


Openingstijden:
De praktijk in Kampen is i.p. geopend van 9 tot 5 uur. De dagen dat ik in Kampen aanwezig ben, zijn wisselend en de hele week door. Voor meer informatie kijkt u verder naar beneden op deze pagina onder 'Aanwezigheid'.

ContactEmmeloord

Praktijk:

De praktijk bevindt zich in het Dr.Jansencentrum. U gaat via de hoofdingang naar de liften. Voor de liften zijn er 2 gangen aan uw linkerhand. De voorste gang volgt u tot de wachtkamer van het priklab. Daar kunt u plaatsnemen. U ziet dan tegenover het lab de ingang van de praktijk.

Komt u met de auto, dan is er een ruime gratis parkeerplaats bij het Dr.Jansencentrum.


Openingstijden:
De praktijk in Emmeloord is i.p. geopend van 9.15 tot half 5. De dagen dat ik in Kampen aanwezig ben, zijn wisselend en de hele week door. Voor meer informatie kijkt u verder naar beneden op deze pagina onder 'Aanwezigheid'.

Contact

  • Urkerweg 1
    8303 BX Emmeloord
    0527-637187


Aanwezigheid:


De praktijk is telefonisch bereikbaar op werkdagen. Bij geen gehoor ben ik in gesprek of niet aanwezig. U kunt dan het antwoordapparaat inspreken, ik bel dan uiterlijk de volgende werkdag terug. Alleen in geval van spoed kunt u via het antwoordapparaat het spoednummer bellen.

De praktijk is op wisselende werkdagen 1 dag per week en daarnaast 1-2 middagen per week gesloten. De overige dagen is de praktijk geopend van 9 tot 5 uur. Hieronder staat hierover meer informatie. Let wel: deze informatie kan zo nodig bijgesteld worden zonder dat deze direct vermeld is op de website.

De urenverdeling over Kampen en Emmeloord gebeurt zo gelijk mogelijk en wordt hieronder globaal aangegeven. Op basis van de vraag wordt van de hieronder gegeven verdeling afgeweken, dit is niet altijd vermeld op de website.

De locatie in Emmeloord blijft (voorlopig) gewoon open in het Dr.Jansencentrum.

TEN GEVOLGE VAN DE OVERDRACHT VAN HET DR.JANSENCENTRUM AAN DE GEMEENTE NOORDOOSTPOLDER AFGELOPEN VRIJDAG 15 MAART IS DE TELEFOON IN EMMELOORD (TIJDELIJK) NIET BEREIKBAAR EN HET ANTWOORDAPPARAAT KAN NIET INGESPROKEN WORDEN. BEL ALSTUBLIEFT NAAR HET NUMMER IN KAMPEN.


Week 13:

Maandag 25 maart Emmeloord.

Dinsdag 26 maart Kampen, vanaf 2 uur gesloten.

Woensdag 27 maart Emmeloord/Kampen.

Donderdag 28 maart gesloten.

Vrijdag 29 maart Emmeloord/Kampen.

Week 14:

Maandag 1 april Emmeloord.

Dinsdag 2 april gesloten.

Woensdag 3 april Kampen, vanaf 12 uur gesloten.

Donderdag 4 april Emmeloord.

Vrijdag 5 april Kampen, vanaf 2 uur gesloten.