Praktijk voor Klassieke HomeopathieBereikbaarheid en Adresgegevens

Bereikbaarheid


Kampen

Praktijk:
De ingang van de praktijk bevindt zich aan de zijkant van de woning tegenover Uitvaartcentrum Kampen / De Open Hof. Dit is in de Leeghwaterstraat onder de grote eik door.

Indien u met de auto komt en een navigatiesysteem heeft: laat uzelf naar Leeghwaterstraat 1 in Kampen sturen. U heeft daar goede parkeermogelijkheid. Wanneer u vanaf daar oversteekt, vindt u onder de grote eik de ingang van de praktijk.


Openingstijden:
De praktijk in Kampen is i.p. geopend van 9 tot 5 uur. De dagen dat ik in Kampen aanwezig ben, zijn wisselend en de hele week door. Voor meer informatie kijkt u verder naar beneden op deze pagina onder 'Aanwezigheid'.

ContactEmmeloord

Praktijk:

De praktijk bevindt zich in het Dr.Jansencentrum. U gaat via de hoofdingang naar de liften. Voor de liften zijn er 2 gangen aan uw linkerhand. De voorste gang volgt u tot de wachtkamer van het priklab. Daar kunt u plaatsnemen. U ziet dan tegenover het lab de ingang van de praktijk.

Komt u met de auto, dan is er een ruime gratis parkeerplaats bij het Dr.Jansencentrum.


Openingstijden:
De praktijk in Emmeloord is i.p. geopend van 9.15 tot half 5. De dagen dat ik in Kampen aanwezig ben, zijn wisselend en de hele week door. Voor meer informatie kijkt u verder naar beneden op deze pagina onder 'Aanwezigheid'.

Contact

  • Urkerweg 1
    8303 BX Emmeloord
    0527-637187


Aanwezigheid:


De praktijk is telefonisch bereikbaar op werkdagen. Bij geen gehoor ben ik in gesprek of niet aanwezig. U kunt dan het antwoordapparaat inspreken, ik bel dan uiterlijk de volgende werkdag terug. Alleen in geval van spoed kunt u via het antwoordapparaat het spoednummer bellen.

Per 2 weken is de praktijk 5 dagen geopend van ongeveer 9 uur tot ongeveer 5 uur, 3 dagen geopend van 9 uur tot het begin van de middag en 2 dagen gesloten. Hieronder staat hierover meer informatie. Let wel: deze informatie kan zo nodig bijgesteld worden zonder dat deze direct vermeld is op de website.

De urenverdeling over Kampen en Emmeloord gebeurt zo gelijk mogelijk en wordt hieronder globaal aangegeven. Zo nodig wordt van de hieronder gegeven verdeling afgeweken, dit is niet altijd vermeld op de website.

De locatie in Emmeloord blijft (voorlopig) gewoon open in het Dr.Jansencentrum.

De weken 49 en 51 zal de praktijk gesloten zijn. Ik luister wel mijn antwoordapparaat af en beantwoord de mails.


Week 50:

Maandag 10 december Emmeloord.

Dinsdag 11 december Kampen.

Woensdag 12 december gesloten.

Donderdag 13 december Emmeloord.

Vrijdag 14 december Kampen.

Week 51 gesloten, de praktijk is wel bereikbaar.

Week 52:

Maandag 24 december gesloten.

Dinsdag 25 december gesloten.

Woensdag 26 december gesloten.

Donderdag 27 december op afspraak.

Vrijdag 28 december op afspraak.

Week 1:

Maandag 31 december gesloten.

Dinsdag 1 januari gesloten.

Woensdag 2 januari op afspraak.

Donderdag 3 januari op afspraak.

Vrijdag 4 januari op afspraak.