Praktijk voor Klassieke HomeopathieBereikbaarheid en Adresgegevens

Bereikbaarheid


Kampen

Praktijk:
De ingang van de praktijk bevindt zich aan de zijkant van de woning tegenover Uitvaartcentrum Kampen / De Open Hof. Dit is in de Leeghwaterstraat onder de grote eik door.

Lelystraat 53 is een woonhuis, de voordeur hiervan is NIET de praktijkingang. Wilt u alstublieft buiten de tuin om lopen naar de ingang aan de zijkant? De praktijk bevindt zich in de Leeghwaterstraat.

Indien u met de auto komt en een navigatiesysteem heeft: laat uzelf naar Leeghwaterstraat 1 in Kampen sturen. U heeft daar goede parkeermogelijkheid. Wanneer u vanaf daar oversteekt, vindt u onder de grote eik de ingang van de praktijk.


Openingstijden:
De praktijk in Kampen is i.p. geopend van 9 tot 5 uur. De dagen dat ik in Kampen aanwezig ben, zijn wisselend en de hele week door. Voor meer informatie kijkt u verder naar beneden op deze pagina onder 'Aanwezigheid'.

ContactEmmeloord

Praktijk:

De praktijk bevindt zich in het Dr.Jansencentrum. U gaat via de hoofdingang naar de liften. Voor de liften zijn er 2 gangen aan uw linkerhand. De voorste gang volgt u tot de wachtkamer van het priklab. Daar kunt u plaatsnemen. U ziet dan tegenover het lab de ingang van de praktijk.

Komt u met de auto, dan is er een ruime gratis parkeerplaats bij het Dr.Jansencentrum.


Openingstijden:
De praktijk in Emmeloord is i.p. geopend van 9.15 tot half 5. De dagen dat ik in Emmeloord aanwezig ben, zijn wisselend en de hele week door. Voor meer informatie kijkt u verder naar beneden op deze pagina onder 'Aanwezigheid'.

Contact


Aanwezigheid:


De praktijk is telefonisch bereikbaar op werkdagen. Bij geen gehoor ben ik in gesprek of niet aanwezig. U kunt dan het antwoordapparaat inspreken, ik bel dan uiterlijk de volgende werkdag terug. Alleen in geval van spoed kunt u via het antwoordapparaat het spoednummer bellen.

De praktijk is op wisselende werkdagen 1 dag per week en daarnaast 1-2 middagen per week gesloten. De overige dagen is de praktijk geopend van 9 tot 5 uur. Hieronder staat hierover meer informatie. Let wel: deze informatie kan zo nodig bijgesteld worden zonder dat deze direct vermeld is op de website.

De urenverdeling over Kampen en Emmeloord gebeurt zo gelijk mogelijk en wordt hieronder globaal aangegeven. Op basis van de vraag wordt van de hieronder gegeven verdeling afgeweken, dit is niet altijd vermeld op de website.

De locatie in Emmeloord blijft gewoon open in het Dr.Jansencentrum.


Week 47:

Maandag 18 november gesloten.

Dinsdag 19 november Kampen.

Woensdag 20 november Kampen.

Donderdag 21 november Emmeloord.

Vrijdag 22 november Kampen.

Week 48:

Maandag 25 november Kampen, vanaf 2 uur gesloten.

Dinsdag 26 november Emmeloord.

Woensdag 27 november Emmeloord.

Donderdag 28 november Kampen.

Vrijdag 29 november Kampen.